Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Roofman

december 2 @ 20:00 - 22:00

€10,00
Roofman concert, foto Sara's Lab

Roofman is het alias van Nederlandse songwriter Thijs van der Meulen. Hij is een man van contrasten. Sommige nummers hebben de glitter en blitz van het leven in de grote stad nodig, de betonnen jungle en het stadsdrama, doordrenkt met witte ruis. Anderen zijn gewoon een bos, het serene gefluister van de wind in de bladeren. Het is niet moeilijk te raden uit welke wereld Thijs van der Meulen alias Roofman komt, hij werd als tiener al verliefd op het bos toen zijn ouders een camping midden in een bos kochten. De reden waarom zijn pijnlijk mooie debuut “Still The Mess I Was” zo groots en glorieus klinkt, is dat hij besloot het op te nemen in de analoge hemel van Hamburg, Clouds Hill studio. De bomen en de straten, de rust en de storm.

Tekst vrij vertaald uit het engels ©Thijs van der Meulen
fotocredit: Saras Lab

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Concert Roofman
Toegangskaartje voor het optreden van singer-songwriter Roofman op vrijdagavond 2 december. Ticketprijs is inclusief 1 gratis consumptie.
10,00

Gegevens

Datum:
december 2
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€10,00
Evenement Categorie:
Site:
https://kunstcafeappelscha.nl/product/roofman-singer-songwriter-indie-folk-garage-2-december/

Locatie

Kunstcafe Appelscha
Van Emstweg 85
Appelscha, Friesland 8426 BT Nederland
Telefoon:
0620415136
Bekijk de site van Locatie