Over ons

Henry Hoiting runt met behulp van een enthousiast team de kunstgalerie, muziekcafé en evenementenlocatie. Oorspronkelijk vooral gericht op kunst, ontwikkelt de plek zich steeds meer als ontmoetingsplaats voor kunstminnenden uit de regio.

Naast kunst bleek er ook behoefte te zijn aan een podium voor muzikanten. Onze nieuwste plannen om een open podium te bieden voor andere artiesten is inmiddels in gang gezet. Creatief talent krijgt de ruimte zich te ontplooien. We staan open voor inspirerende, verrassende, beginnende maar ook gevorderde artiesten. Er is ruimte voor muziek, theater, zang, comedy, poëzie, verhalen en meer.

Dankzij veel verschillende activiteiten en onderzoek naar mogelijkheden tot het benutten van de ruimte in ons pand, begint het Kunstcafe een echte bruisplek te worden.

In de galerie kan ook worden genoten van een kopje koffie met gebak of een drankje en hapje. Dit kan in onze grote serre, maar ook op het terras. Wij serveren kwaliteit en hebben uitstekende koffies, eigengemaakte appeltaart, bittergarnituur en zorgvuldig gekozen wijn.

Het team

Samen met partners nagenieten na een concert

Jolande van Gurp op het terras van Kunstcafe Appelscha

Verdere info

Openingstijden:

Zaterdag en zondag 13.00 – 18.00.
Of op weekdagen voor evenementen op afspraak.

Het kunstcafé is bijzondere en inspirerende plek, waar ook groepen welkom zijn. Hierbij kan worden gedacht aan receptie, (huwelijks)feest of afscheidsceremonie. De galerie beschikt naast serre en terras over ‘de Koperen Kamer’. De Koperen Kamer leent zich bij uitstek voor kleine bijeenkomsten, zoals vergaderingen of scholing.

Wilt u informatie over de mogelijkheden binnen onze galerie, neemt u dan gerust contact op

Bezoek ons

en voel je thuis

Expositieruimte

U kunt rustig bij ons rondkijken en ideeën opdoen voor de inrichting thuis.

Leonard Ford muziekoptreden Kunstcafe Appelscha

Muziekoptreden

Op de zondagmiddag hebben wij (bijna) altijd een live optreden gepland staan. Bekijk de agenda.

catering kunstcafe Appelscha

Koffie, taart, drankje

Wij serveren heerlijke koffie met gebak of een wijntje.

Open galerij

De kunstenaars presenteren hun kunst zowel binnen als buiten en de stukken zijn geïntegreerd in het interieur.