Dit concert is UITGESTELD. Yori is een sprankelende zangeres met een haar onmiskenbare aanwezigheid op het podium. Met een veelbelovende tour langs de Nederlandse poppodia en de langverwachte release van haar nieuwe album, belooft dit jaar een bijzondere tijd te worden voor deze getalenteerde artieste.

Yori’s nieuwe album staat in het teken van verandering, waarin ze haar drang naar vrijheid en het zoeken naar extremen uitdrukt in krachtige songs. Haar muziek onthult ook de emoties van hartzeer waarmee ze heeft geworsteld en het doorzettingsvermogen dat haar telkens weer laat opstaan en verdergaan.

In 2023 staat Yori voor meer durven, meer vertellen en meer geven. Deze visie weerspiegelt zich in de transformatie van haar geluid, dat zich ontwikkelt van lief en akoestisch naar gedurfder en meer elektronisch.

Haar clubtour in april 2023 bracht Yori langs diverse zalen in het land, waaronder Groningen, Zwolle, Amsterdam, Hilversum en Alkmaar. Het publiek werd betoverd door haar unieke sound en charismatische optredens. En alsof dat nog niet genoeg is, staat er in het najaar van 2023 een tweede clubtour op de planning onder de intrigerende titel ‘Wanna B So High’.