Frank Vincent

Frank Vincent, the green planet 1

© foto en tekst zijn eigendom van Frank Vincent

Titel: The green planet
Materiaal: Geverfd koper op stalen sokkel
Afmetingen: 27x15x35 cm
Jaar: 2020

Frank Vincent neemt deel aan de internationale groepsexpositie ‘Kunst aan het Woord’ in onze kunstgalerie Appelscha
Data: 01-12-2021 tot 14-02-2022.

“Als klein menneke deed ik ‘niet-al-te-veel’ mijn best op school. Ik ben een echte dromer en een echte laatbloeier. Toch wist ik ergens – met de hakken over de sloot – mijn LTS diploma voor autotechniek te behalen. Op latere leeftijd haalde ik maar liefst 16 diploma’s op de avondschool. Vanaf mijn 21e ging ik werken in een fabriek. Daar is de basis gelegd voor de kunde van vandaag. En op mijn 38e begon ik dan eindelijk voor mezelf met VSP Design (zie: vspdesign.nl). Met nog meer kunde als resultaat. Kortom: ik heb lang geoefend. Maar nu – 2021 – ga ik definitief doorbreken. Beloofd is beloofd. Met de hartelijke groeten van mezelf”

Meer weten of lezen over het werk van Frank Vincent, bezoek zijn website www.frankvincent.nl

Adres

Van Emstweg 85
8426 BT, Appelscha
+31 6 20 41 51 36

Openingstijden

Vrijdag t/m Zondag 13:00 – 18:00 uur
Ma, di, woe, do op afspraak voor gezelschappen of evenementen.