De prachtige tentoonstelling ‘Nazomeren’ die op zaterdag 8 oktober wordt geopend in Kunstcafe Appelscha is niet onopgemerkt aan de kranten voorbij gegaan. Henk Vondeling van de Nieuwe Ooststellingwerver schreef een uitgebreid stuk over de Beeldhouwer Elise d’Hont en kunstschilder Jeanettte Jipping. 

In het artikel verteld hij hoe Jeanette ertoe kwam om van een solo een duo-tentoonstelling te maken, en hoe mooi de werken van deze twee kunstenaars elkaar aanvullen. De beweging en de verstilling vastgelegd in woord en beeld door twee klassiek geschoolde kunstenaars.

Ook in de cultuursectie van de Hoogeveensche Courant is de expositie op uitgebreid beschreven. Alhoewel dezelfde foto is gebruikt, verschillen de stukken duidelijk van elkaar.

Adres

Van Emstweg 85
8426 BT, Appelscha
+31 6 20 41 51 36

Openingstijden

zaterdag en zondag 13:00 – 18:00 uur
ma, di, woe, do en vr op afspraak voor gezelschappen of evenementen