Deze winter staat bol van creativiteit en poëzie in ons Kunstcafé in Appelscha.

In deze internationale groepstentoonstelling gaat de kunst een doelgerichte dialoog met u aan. De deelnemende kunstenaar communiceren door middel van zijn of haar kunst. Soms is er een directe relatie met poëzie, of maakt de kunstenaar gebruik van speciale technieken die uitnodigen tot het stellen van vragen.

De vele internationale kunstenaars zullen met hun werken in nauw contact komen met lokale Nederlandse kunstenaars en het Nederlandse publiek.

Er is veel diversiteit, laat u verrassen door: expressionistische kunst, abstracte kunst, surrealistische kunst, realistische kunst en conceptuele kunst. Het overkoepelende thema is Kunst aan het woord; Kunst die een dialoog aangaat met u en tegelijkertijd refereert naar klassieke thema’s uit de kunstgeschiedenis.