Dit bijzondere concert vlak voor de Kerstdagen met Dilana en Jeff belooft niet alleen een optreden met een dosis rock, maar ook een emotionele reis met momenten van herkenning te worden. Tussen de nummers door neemt Dilana het publiek mee in een aangrijpende vertelling, waarin ze haar levensverhaal verweeft met dat van haar inspirerende heldinnen, dit alles in een boeiende mix van Nederlands, Engels en Zuid-Afrikaans.

Hoewel Dilana een tengere verschijning heeft, is haar vocale kracht en podiumprésence allesbehalve klein te noemen. Zodra ze in de huid kruipt van rocklegendes als Tina Turner, de Wilson-zusjes van Heart, Janis Joplin, Cyndi Lauper, Joan Jett, Blondie, Skin, Alanis Morissette of Adele, straalt ze grootsheid uit. Haar optreden is een onvergetelijke belevenis.

Tijdens het concert wordt Dilana begeleid door Jeff Zwart op gitaar, wat zorgt voor de perfecte muzikale omlijsting. Dilana weet het publiek te ontroeren, te verleiden en wakker te schudden met haar magnetische aanwezigheid.